Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (7.14 secunde)
Taranistii sustin si ca, desi sint dispusi sa cada la o intelegere cu PD, care face parte alaturi de ei din Partidul Popular European (PPE), nu pot uita faptul ca democratii au aparat valorile socialiste inainte de a se tranforma in crestin-democrati.
La ultimul termen, pe 5 martie, fostul director de la Drumuri si Poduri s-a aratat nemultumit de avocatul Balanescu, la serviciile caruia a renuntat, urmand sa fie aparat de un avocat din oficiu.
Acest din urma act a starnit discutii aprinse deoarece Partidul Democrat a sustinut ca amanarea datei alegerilor incalca prevederile ordonantei, in timp ce liberalii s-au aparat spunand ca pana la depunerea listelor cu candidaturi nu poate fi vorba despre declansarea vreunui proces electoral.
Aceste fonduri sunt destinate nu numai functionarii uriasului aparat administrativ- format numai pentru Comisia Europeana din 24.000 de functionari- ci si sprijinirii statelor componente ale Uniunii in aplicarea politicilor comunitare agricole, sociale, regionale, energetice, de mediu, de sanatate, etc.
Avem un respect imens pentru modul in care a reactionat si si-a aparat studentii cu pretul vietii", a declarat Ecaterina Andronescu, rectorul Universitatii Politehnica din Bucuresti, citata de Jerusalem Post.
Impaciutor si intelegator vizavi de rezultatele foarte slabe obtinute de multe judete, Geoana si-a aparat propriul scaun, mutand vina din curtea PSD in cea a "asa-zisilor aliati", care, in opinia sa, mai mult au incurcat decat sa ajute.
"Acest aparat de masura nu trebuie sa lipseasca din nici o casa. E o ruleta inventata demult, pe vremea cind oamenii masurau inainte sa judece.
Cei care l-au aparat pe Cobzaru, experti in problematica CEDO si a drepturilor omului in general, afirma ca este pentru prima data cand Curtea se pronunta asupra incalcarii dreptului la recurs efectiv in situatia in care plangerea unei persoane privind abuzuri este solutionata prin neinceperea urmaririi penale.
Fostul sef al statului a tinut sa avertizeze ca autoritatile judiciare deplaseaza raspunderea de la cei care au tulburat ordinea publica la cei care au aparat-o.
El si-a aparat colegul de partid, pe Tudor Chiuariu, despre care a spus ca nu este "catusi de putin un mafiot".
"Mi-am aparat demnitatea si onoarea de consilier local. Vreau ca sedintele de consiliu sa fie facute folosindu-se un vocabular adecvat.
Aparate de sudura electrica, instalatiile de exhaustare, un copiator de mare viteza, un aparat foto digital, inclusiv cu accesorii, doua statii de lucru pentru editare foto digital, dar si 12 agregate de climatizare pentru spatii tehnice, se afla, de asemenea, pe lista de investitii ale deputatilor.
Dorinta de a fotografia limuzina in care se afla cel mai puternic om al lumii este extrem de riscanta, au precizat si reprezentantii SPP si asta pentru ca o lentila poate fi a unui telefon, aparat de fotografiat, camera video dar si a unei pusti cu luneta, iar serviciile speciale trebuie sa inlature orice amenintare de acest fel.
Mai mult decat atat, Ion Stefan isi doreste ca la aceste dezbateri publice sa fie facut si un test poligraf, iar toti cei care vin in fata opiniei publice sa treaca prin filtrul detectorului de minciuni, aparat care ar fi, dupa parerea sefului PAE, singurul care ar arata daca cei intrati in cursa pentru locale spun adevarul sau nu.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni, la Realitatea TV, ca el l-a facut parlamentar pe Aurelian Pavelescu, dandu-i un loc eligibil pe liste, si i-a cerut acestuia sa spuna public daca si cand l-a aparat, in calitate de avocat, in dosarul "Flota" Presedintele a mentionat ca au fost sase avocati "in partid" care au primit delegatie pentru a-l apara "pentru ca li s-a parut important sa-l apere pe Basescu".
"Iti scriu la o zi dupa nerusinata frauda electorala pe care ai poruncit-o si ai coordonat-o in Romania duminica, 1 iunie 2008", afirma Vadim Tudor, acuzandu-l pe Taubman ca s-a amestecat, "brutal", in viata politica a tarii noastre si ca a "savirsit numai abuzuri".Liderul PRM il acuza pe Taubman ca a afirmat, la Cluj, ca limba maghiara trebuie sa fie a doua limba oficiala a Romaniei, ca i-a cerut primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu sa faca tot posibilul sa impiedice plecarea sa la Londra, ca l-a aparat pe Traian Basescu, aflat in plin proces de suspendare, ca a "tras sforile" pentru a impiedica intrarea PRM in PE si ca a coordonat "uriasa frauda de la alegerile locale, tot in defavoarea PRM".
Orice baiat si-ar fi aparat mama. Rep.: Dar nu credeti ca a fost special trimisa acea persoana sa va provoace?
sa transforme o echipa de campanie într-un aparat de guvernare.  Noul presedinte ales nu va avea la dispozitie decât 77 de zile înainte de a-si prelua functia, explica AFP.
PC apara proprietatea tuturor celor pagubiti si ii va apara si pe fostii proprietari deposedati de regimul comunist, asa cum i-a aparat si pe proprietarii deposedati de regimul de tranzitie, a adaugat Andon.
La acest moment, daca doream sa fiu aparat ca la Termopile, sunt convins ca cei mai multi dintre colegii mei de la Ilfov ar fi stat alaturi de mine, umar la umar, in orice as fi decis sa intreprind, stiind cu totii ca urmeaza o cauza dreapta, ca intotdeauna", ii scrie Gabriel Oprea liderului PSD.
google-analytics.com